Translate

vrijdag 19 juli 2013

Weversmarkt Hoorn 2013

Dit jaar hebben we weer met een groepje breisters van onze Stitch 'n Bitch de Weversmarkt in Hoorn bezocht. We waren er al om 10 uur, bij de opening van de markt, en vonden het zó leuk dat we tot de sluiting om 5 uur zijn gebleven. Vanwege de warmte (toch wel 25 graden Celsius denk ik) verloren we zoveel vocht dat we regelmatig even moesten bijtanken op een terras. Geen enkel probleem, want dan konden we weer elkaars nieuwe aanwinsten bewonderen en bedenken waar we absoluut nog even opnieuw langs wilden gaan.
's Avond was er ook nog onze wekelijkse SnB-avond. Iedereen had z'n aankopen meegenomen, zodat ook de mensen die niet naar Hoorn konden of wilden komen, iets van de dag konden ruiken, zien en voelen.
Volgend jaar hopelijk weer!


Dit is mijn buit van de dag. Met de klok mee vanaf linksboven: projecttasje geweven van plastic zakjes, 50 gram handgeverfde zijde-wol lont, 1 kg lace garen om te verven, een niddy noddy om strengen garens mee te maken, 2 wonderlijke bollen garen, zelf bestaande uit weer 20 garens, een boekje over schapenrassen die je in Nederland kunt tegenkomen, een patroon van Vera de beer van Zijmaakthet, een bol haakkatoen, een klein bolletje katoen voor frivolité, 2 strengetjes zijde van Bart&Francis, 4 potjes wolverf en 1 kg Glauberzout (nodig bij mijn wolverven).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten